Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyoğlu'nda 2 bin çocuğun bayramlığı Sosyal Market'ten

        - İhtiyaç sahibi vatandaşların yüzü bu bayramda da Sosyal Market'le gülecek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde kurulan Sosyal Market yoksul ailelerin umudu olmaya devam ediyor. Her bayram olduğu gibi yaklaşan kurban bayramında da 2 binden fazla ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlıkları Sosyal Market tarafından ücretsiz olarak karşılanacak.

        Beyoğlu'nda 30 bin kişiye yardım elini uzatan Sosyal Market bu bayramda da vatandaşların yüzünü güldürecek. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde kurulan Sosyal Market ve Gıda Bankacılığı yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Yardımların önemli kısmını bayramlık giyim kıyafetleri oluştururken kahvaltılıktan tatlısına kadar tüm gıda ürünleri de yaklaşık 4 bin yoksul ailenin bayramda rahat bir nefes almasını sağlayacak.

        Bayramlıklar Sosyal Market'ten

        İhtiyaç sahibi vatandaşların gıdadan giyime kadar tüm ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayan Sosyal Market her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocukları unutmadı. Yaklaşan kurban bayramı öncesinde çocuklar için temin edilen 500 çeşitten fazla ürün raflara yerleştirilmeye başlandı. Yaklaşık 2 bin çocuk ayakkabı, tişört ve pantolon başta olmak üzere bayramlık giysilerini Sosyal Market'ten ücretsiz olarak temin edecek.

        (HB-ÖK-Y)

        02.09.2016 15:39:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler