Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yavuz'dan yaralı askere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Şahin Şahin

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, Hasköy ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan askeri ziyaret etti.

        Vali Seddar Yavuz ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralı askeri ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu ve hastane yönetiminden bilgi alan Vali Yavuz, yaralı askere 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunarak yakından ilgilendi.

        Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Yavuz, bölgede operasyonların devam ettiğini ve yaralanan askerin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Sadece bir yerde değil şehrin hemen tümünde operasyonların devam ettiğini ifade eden Vali Yavuz, "Maalesef bir kardeşimiz operasyon sırasında hafif bir şekilde yaralanmıştır. Ameliyata girdi ve çıktı, sağlık durumu iyi. Doktorlarımız gerekeni yapıyorlar. Bölgedeki operasyonlarımız aralıksız devam ediyor ve devam edecek. Bir yerde değil şehrin her bölgesinde güvenlik birimlerimiz aralıksız operasyonlarına devam ediyor ve devam edecektir" şeklinde konuştu.

        Vali Seddar Yavuz, daha sonra hastaneden ayrıldı.

        (ŞŞ-MSA-Y)

        02.09.2016 19:03:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler