Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dereceye giren öğrenciler bilgisayarla ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Yenice ilçesine 2 kilometre uzaklıkta bulunan Nevruz köyünde yaz Kuran kursunu bitiren 22 öğrenci için Hacı İbrahim Bodur Camiinde hatim duası düzenlendi. Kurs süresi içinde 40 gün süreli Namaz yarışmasında dereceye giren öğrencilere Merhum Hacı İbrahim Bodur'un eşi Sevim Bodur tablet bilgisayar hediye etti.

        Yenice ilçesine bağlı Nevruz köyünde yaz Kuran kursunda Kuran-ı Kerim okumayı öğrenen22 öğrenci için Hacı İbrahim Bodur Camiinde hatim duası yapıldı. Köy imam-hatibi Tufan Şahin'in Kuran-ı Kerim ve mevlidi şerif okumasının ardından yaz Kuran kursu öğrencileri topluca ilahiler okudular. Öğrenciler kurs boyunca okumasını öğrendikleri Kuran-ı Kerimden ezberledikleri Ayetleri okumasının ardından Tufan Şahin hocanın yaptı dua ile camideki program sona erdi. Kuran kursu talebeleri köy imam hatibi Tufan Şahin ve Muhtarı Mete Boyuneğmez ile Hatim duasına katılan Merhum Hacı İbrahim Bodur'un eşi Sevim Bodur'u köy evinde ziyaret ederek elini öptüler. Sevim Bodur kurs içinde düzenlenen Namaz yarışması 1, 2 ve 3'üncülerini tebrik ederek başarılarından dolayı Tablet bilgisayar hediye etti. Bodur, kursa katılan tüm öğrencilere hediye verdi.

        (GD)

        05.09.2016 10:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler