Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KTO Karatay Üniversitesi öğretmenlere temel beslenme eğitimi verecek

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitsel, kültürel ve sosyal faaliyetlerin işbirliği içerisinde düzenlenmesine yönelik protokol imzalandı. Protokol kapsamında psikolojik danışmanlık ve rehberlik uzmanlarına, sınıf öğretmenlerine, okul öncesi öğretmenlerine temel beslenme eğitimleri verilecek.

        KTO Karatay Üniversitesinde düzenlenen protokolde konuşan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, üniversitelerinin hızla gelişen ve gelişirken de toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran kadim bir kültürün temsilcisi, öncü bir üniversite olduğunu söyledi. Prof. Dr. Sade, "Konya'nın ve Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunan KTO Karatay Üniversitesi bilime ve topluma ışık tutmaya devam edecektir. Marka şehirlerde başı çeken Konyamız KTO Karatay Üniversitesi ile gelişme ve büyümeye serüvenine devam edecektir. 2016-2017 akademik yılında bölümlerimiz arasına 14 yeni bölüm daha eklenmiştir. Hiç kuşkusuz, bu 14 yeni bölümle birlikte Konya'nın ve ülkemizin daima ihtiyaç duyduğu kalifiye bireyler, KTO Karatay Üniversitesinin mezunları arasından çıkacaktır. Toplumun ihtiyaçlarını ve eğitim seviyesini yükseltmek adına çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İmzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        -İmzalanan protokol ile Konya'da ve Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilecek-

        Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav ise eğitsel, kültürel ve sosyal faaliyetlerin iş birliği içerisinde düzenlenmesine yönelik protokolü ilk defa geçen sene KTO Karatay Üniversitesi ile gerçekleştirdiklerini ve imzalanan protokolden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında psikolojik danışmanlık ve rehberlik uzmanlarına, sınıf öğretmenlerine ve okul öncesi öğretmenlerine temel beslenme eğitimleri verilecek.

        Gelecek nesillerin rol model örneği olacak psikolojik danışmanlık ve rehberlik uzmanlarına, sınıf öğretmenlerine ve okul öncesi öğretmenlerine KTO Karatay Üniversitesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurhan Ünüsan tarafından verilecek olan sertifikalı temel beslenme eğitimleriyle, yanlış beslenme alışkanlıklarına zamanında müdahale edilmesini ve örnek beslenme alışkanlığına sahip bireyler yetiştirilmesini hedeflemektedir.

        (İHA-İP-Y)

        05.09.2016 10:33:19 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler