Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kompen çalışanları kan bağışına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Kombassan Holding'in markası olan Kompen çalışanları kan bağışlayarak hasta ve hasta yakınlarına umut olmaya devam ediyor.

        Türk Kızılayı Konya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kaya Levent, Ulusal Güvenli Kan Temini Projesi'ne verdiği destekten dolayı Kompen çalışanlarına teşekkür ederek Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir'e plaket takdim etti. Ülke genelinde 17 Bölge Kan Merkezi, 64 Kan Bağış Merkezi ve 150'den fazla mobil kan bağış aracı ile hizmet veren Türk Kızılayı'nın hasta güvenliği açısından kendisine bağışlanan her kanı modern laboratuvarlarda testlere tabii tutarak ihtiyacı olan kişilere verilmek üzere hastanelere ulaştırdığını ifade eden Dr. Kaya Levent, Kompen çalışanlarının da bu noktada önemli katkı sağladıklarının altını çizdi.

        Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir ise, kan bağışının yaşam için yapılan bir armağan olduğunu belirterek, kutsal bir görev olarak gördükleri kan bağışı konusunda hassas olunması gerektiğini söyledi.

        (İHA-FM-Y)

        05.09.2016 10:35:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler