Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkent'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Buharkent ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü Buharkentliler tarafından coşkuyla kutlandı.

        3 Eylül Buharkent'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü programı, Kurtuluş ve Özgürlük yürüyüşü ile başladı. Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına Çelenklerin konulmasına müteakip saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

        İlçe Kaymakamı Cemil Öztürk ve Belediye Başkanımız Mehmet Erol'un Günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş' plaketleri taktım edildi. Programın devamında Nazilli Belediyesi Mehteran Takımının Gösterileri ve Buharkent Efeler Ekibini Halk Oyunları gösterisi ile 3 Eylül Buharkent'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü Programı sona erdi. Belediye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kafeterya Tesislerinde Kurtuluş programına katılan gazilere, halk oyunları ekibine ve protokol üyelerine yemek verildi.

        (BÇ-MB-Y)

        05.09.2016 10:39:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler