Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyonluk kupası Tümer'den

        - Kızıldağ Yaylası'ndaki köyler arası futbol turnuvasına katılan CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, sporun birleştirici yanına dikkat çekti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın Karaisalı ilçesi Kızıldağ Yaylası'ndaki köyler arası futbol turnuvası dostluk görüntülerine sahne oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, sporun birleştirici yanına vurgu yaptı. Karaisalılılar Derneği'nin Kızıldağ Yaylası'nda düzenlediği 2016 Köyler arası futbol turnuvasına katılan Tümer, "En zor zamanlarda kardeşliğimizi pekiştirecek en önemli unsur spor" dedi.

        "Spor, bütünleştirir"

        Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın da katıldığı turnuvada veteranlarda şampiyon olan Turuncu takıma kupasını ve madalyalarını veren Tümer, ismine yazılı forma için Dernek Başkanı Sadi Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

        Spor karşılaşmalarının bütünleştirici özelliğine dikkat çeken Tümer, "Spor, din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin insanların birbirleriyle dostluk ve kardeşlik bağlarıyla kenetlenmelerini sağlıyor. Köyler arası futbol turnuvası en ücra köşelerde yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirmesi bakımından son derece önem taşıyor. Bu güzel organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        İlhan Şahin ve Zeydan Karalar'la birlikte taraftarların arasında bir süre karşılaşmaları izleyen Tümer, dereceye girenlere kupa ve madalyalarını takdim etti.

        (ELF-Y)

        05.09.2016 13:31:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler