Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası Belediyesi, evde sağlık hizmetinibaşlatıyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında başlatılan ve Kocaeli genelinde önemli hizmetler veren Evde Sağlık Hizmeti, Dilovası'nda da başlıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye ve Dilovası Belediyesi tarafından ortaklaşa verilecek olan Evde Sağlık Hizmeti için Dilovası Belediyesi Meclisi oy birliği ile onayladı. Dilovası Belediyesi Meclisi tarafından onaylanan çalışma ile Mağdur yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların hedeflenen uygulama ile tüm sağlık gereksinimleri gerekli personel tarafından evlerinde karşılanacak.

        Konuyla ilgili olarak mecliste bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından daha önceden yürütülen bu çalışma ağı artık tüm ilçelerimizde, ilçe belediyelerince yapılacaktır. Bizde meclisimizden aldığımız karar doğrultusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapacağımız protokol kapsamında ilçemizde kimsesiz mağdur, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın tüm sağlık sorunlarını evlerinde giderebilmek adına çalışmalarımıza başlıyoruz. Dilovası'nda ki mağdur ailelere sağlık hizmeti taşıyıp onların dertlerine deva olmaya çalışacağız. Bununla ilgili öncelikli olarak yoksul ve yoksun ailelerin tespitine başlıyoruz. Mahalle Muhtarlarımızla yapacağımız istişare sonrası Evde Sağlık Hizmeti götüreceğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin tüm sağlık sorunlarını yerinde çözmeye çalışacağız" dedi.

        (GY-Y)

        05.09.2016 14:20:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler