Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Böcek'e Etüt Merkezi teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi'nde üniversiteye hazırlanan ve yüzde 90,7 yerleştirme oranıyla büyük bir başarıya imza atan öğrenciler, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

        Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında hizmet veren Etüt Merkezi, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) yüzde 90,7 yerleştirme oranıyla büyük bir başarıya imza attı. Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazanan Nihat Can Varol, Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü'nü kazanan Arda Yıldırım, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü'nü kazanan Gülten Zorlu ve Akdeniz Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nü kazanan Melisa Alkan, Başkan Muhittin Böcek'i ziyaret ederek teşekkür etti.

        Üniversiteye Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi'nde hazırlandığını ve Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazandığını ifade eden Nihat Can Varol, kendilerine bu imkanı tanıyan Başkan Böcek'e teşekkür etmek istediklerini söyledi. Hiçbir ücret ödemeden üniversiteye hazırlandıkları Etüt Merkezi'nde kendilerine dersin dışında rehberlik, sınav motivasyonu ve psikolojik desteğinde verildiğini ifade eden Varol, bu zorlu dönemde yanlarında olan Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

        Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi'nde konusunda uzman öğretmenlerin görev aldığını ifade eden Başkan Böcek, burada sınava hazırlanan öğrencileri bizzat yakından takip ettiğini söyledi. Yıl boyunca öğrencileri motive edecek bir çok etkinliğin yapıldığı etüt merkezinde elde edilen başarı oranın son derece yüksek olduğuna dikkat çeken Muhittin Böcek, yeni dönemde bu başarı oranının daha da artacağına inandığını söyledi. Başkan Böcek, bu gün üniversiteli olarak ziyarete gelen öğrencilerin kendisini gururlandırdığını belirterek, başarılarının devamını diledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        06.09.2016 11:41:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler