Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SADEF'ten Başkan Yılmaz'a 'Samsun Tanıtım Günleri' daveti

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı İstanbul'da yapılacak '9. Samsun Tanıtım Günleri'ne davet etti.

        SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Yıldıray Baş, Başkan Yılmaz'ı İstanbul'da geleneksel olarak yapılan 'Samsun Tanıtım Günleri'nin davetiyesini verdi.

        İstanbul'da yapılan ve Samsun'un tanıtımında önemli rol oynayan etkinliğe her yıl olduğu gibi bu yıl da katılmak istediğini belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'un güzelliklerini, gelişimini, değişimini anlatan Samsun Buluşması'na her yıl heyecanla katılıyoruz. On binlerce hemşehrimizle buluşarak hasbihal ediyoruz. Bu zamana kadar her yıl katılmaya çalıştım. 9. suna da programlarımız elverdiği takdirde büyük bir zevkle katılmayı düşünüyorum. Orada çok güzel bir atmosfer oluyor. Birbirini tanımayan ama 'Samsunlu' kimliğiyle bir araya gelen hemşehrilerimiz sanki birer kardeşmiş gibi samimi bir şekilde kaynaşıyor ve memleketleri hakkında sohbet ediyor. Ben bu etkinliği her yıl yapan başta SADEF yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ise samimi açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek Feshane Şenlikleri 9. Samsun Buluşması davetiyesini takdim etti.

        '9. Samsun Tanıtım Günleri', İstanbul Maltepe sahili miting alanında 18-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

        (SAM-SLH-Y)

        06.09.2016 11:41:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler