Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürü Akçadağ'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Akçadağ'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

        (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ İlçe merkezinde su ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Yapılan Çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların daha güvenilir ve yeni nesil borulardan sularını içeceklerini belirtti. Akçadağ merkezde yaklaşık 46 kilometre içme suyu hattı ve 48 kilometre kanalizasyon hattının döşeneceğini söyle Genel Müdür Özdemir, 2015 yılının son aylarından itibaren Malatya genelinde çalışmaların yoğunlaştığının altını çizdi. Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte su ve kanalizasyon alt yapısının daha sağlıklı bir hale geleceğini anlatan Özdemir, "Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın çizmiş olduğu vizyon doğrultusunda MASKİ olarak Malatya'nın dört bir yanında çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2015 yılının sonuyla beraber Malatya genelinde çalışmalarımıza başladık. Akçadağ İlçemizde yaklaşık 46 kilometre içme suyu hattı, 48 kilometre de kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapılmakta. Yaklaşık maliyetimiz 10 milyon TL. Akçadağ merkezin yanı sıra diğer mahallerde de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Merkezde çok fazla arıza gelen yerlerimiz vardı. Çalışmaların neticelenmesinin ardından İnşallah bu arızalar bitecek. Vatandaşlarımız güvenli ve yeni nesil borulardan sularını içmiş olacaklar. Çalışmayı yapan müteahhit firmaya ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (BT-SD-Y)

        06.09.2016 11:45:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler