Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban bağışları 5 bin 500 ailenin yüzünü güldürecek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediyesi ve Sosyal Market Vakfı işbirliğince düzenlenen kurban bağış organizasyonu Beyoğlu'ndaki yardıma muhtaç 5 bin 500 aileye kurban sevinci yaşatacak.

        Beyoğlu Belediyesi ve Sosyal Market Vakfı tarafından başlatılan 'Kurban Bağışı Kampanyası' kapsamında 30 bin ihtiyaç sahibi vatandaş, kurban bağışçıları sayesinde sofralarında Kurban Bayramı sevinci yaşayacak. Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Market Vakfı işbirliğiyle "Hayatı Bayram Yapmak, Gönüllere Dokunmaktır" sloganıyla başlatılan 'Kurban Bağışı Kampanyası' yıllardır olduğu gibi bu yılda 5 bin 500 aileye sevinç yaşatacak. Günler öncesinden Kurban bağışlarını toplamaya başlayan Sosyal Market Vakfı, bağışçılardan aldığı vekaletle, İslami usullere uygun kurban kesimini bu yıl da gerçekleştirecek.

        Vekaletle bağış organizasyonu kapsamında kesilen kurbanların etleri küçük parçalara ayrılarak yıl boyunca sosyal markette ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kurban etlerini sosyal markette ihtiyaç sahibi, sosyal kart sahibi vatandaşlara ikinci gününden itibaren ulaştırmaya devam eden Beyoğlu Belediyesi bu yıl da bağışçıların vekaletlerini beklemekte. Bu yıl kurban vekaleti ücretleri büyükbaş hissedarı için 950 TL küçükbaş için 750 TL olarak belirlendi.

        Vekalet veren vatandaşlara kurbanlar kesildikten sonra her türlü bilgi ve işlemlerin detayları SMS ile bilgilendirilmekte. Bu yıl ayrıca kurban bağışları online olarak da alınmakta. Online bağış yapmak isteyen vatandaşlar https://bagis.sosyalmarketvakfi.org/tr adresinden güvenli bir şekilde bağışlarını yapabilirler. Ayrıca bağışçılar online sistemden yıl boyunca da her türlü yardımlarını ve bağışlarını sosyal marketlere yapabiliyorlar.

        (HB-ÖK-Y)

        06.09.2016 11:59:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler