Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksu Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Aksu Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Antalya Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

        İmza törenine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş ile Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Kemal Çavuşoğlu, Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Mercan ve Baş Temsilci Erol Danacı katıldı.

        Aksu Belediyesinde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi ile belediye bünyesinde sendikalı çalışan personelin toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Aksu Belediyesi ve Belediye İş Sendikası Antalya Şubesi arasında imzalanan bu sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Belediye İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Kemal Çavuşoğlu da "Belediye İş Sendikası Antalya Şubesi olarak sözleşmenin hayırlı olmasını dilediklerini" söyledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        06.09.2016 12:01:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler