Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti merkez ilçe başkanlığı 15 Temmuz şehitler anıtını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan 15 Temmuz şehitler anıtını ziyaret etti.

        AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapımı devam eden 15 Temmuz şehitler anıtını ziyaret etti. Burada şehitler anıtında incelemede bulunan Salih Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, anıtı kente kazandırdığı için teşekkür eden Salih Açıkgöz, "Hepimizin bildiği üzere 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast edilen bir darbe girişiminde bulunuldu. 15 Temmuz tarihinde darbe girişimine karşı demokrasi şehitlerimiz oldu. Şehitlerimizin ruhunu Nevşehir'de yaşatmamız için Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'de şehitler parkımızın içerisinde 15 Temmuz şehitler anıtı yapımına başladı. Bugün burada demokrasi şehitlerimizi bir kez daha minnet ile anıyor ve böylesine bir anıtı ilimize kazandırdığı için Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        (COŞ-SK)

        07.09.2016 09:11:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler