Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri'nde yeni dönem kayıt heyecanı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eğitim hizmetleri arasında yer alan Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM), 2016 - 2017 eğitim ve öğretim yılı kayıtları 05 Eylül Pazartesi günü kursiyerlerin yoğun ilgisiyle başladı.

        Tuzla Belediyesi'nin anne ve 3-6 yaş aralığındaki çocuğunu eğitimde aynı çatı altında buluşturan ve ücretsiz hizmet veren Anne Çocuk Eğitim Merkezi'nin (AÇEM) yeni dönem kayıtları yoğun ilgi gördü. Mimar Sinan, Şifa ve Aydınlı şubelerinde yıllık kontenjan ilk gün doldu, merkezlerde yedek kayıtlar alınmaya başlandı. Emlak Konut, Yayla ve Orhanlı şubelerinde ise kayıtlar büyük oranda doldu. Tuzla Belediyesi'nin kendileri ve 3-6 yaş grubundaki çocukları için sunduğu fırsattan yararlanmak isteyen anneler, kayıt merkezlerinin dışına taşan kuyrukta sıra bekledi.  2014 yılında faaliyete başlayan Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, bu yıl bin 200 anne ve bin 200 çocuğa 6 bölgede hizmet verecek.

        3'üncü eğitim yılına merhaba diyecek olan AÇEM'de kursiyer anne ve çocukları eğitim, etkinlik, seminerler ve kişisel gelişimlerine faydalı faaliyetler bekliyor. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM), verdiği eğitim hizmeti ile komşu ilçelerden de kayıt talepleri alıyor.

        Eğitimin her yaştan insanın yararlanması gereken bir hak olduğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Anne ve çocukların beraber eğitim alarak kursiyer annelerin hem kendini hem de çocuklarını yarınlara güvenle hazırlayan bir sistem kurduk. Tuzla Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdik ve imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

        Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi 2016 - 2017 eğitim ve öğretim yılı kayıt başvuruları 09 Eylül Cuma günü sona erecek.

        (HB-ÖK-Y)

        07.09.2016 10:38:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler