Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tut heyeti Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Tut Kaymakamı Mehmet Aksu ile Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

        Tut Kaymakamı Mehmet Aksu ile Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'dan engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında genel bir bilgi aldı.

        Tut'ta engelli çocukların faydalanabileceği bir merkez kurmak için kolları sıvayan Kaymakam Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Cemal Avcı beraberindeki heyet ile birlikte Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu tarafından ağırlanan heyete bilgi veren yetkililer, misafirleriyle yakından ilgilendi.

        Konu ile ilgili bilgi veren Kaymakam Aksu ile Başkan Avcı, Tut ilçesine de böyle bir merkez kazandırmayı amaçladıklarını bildirerek, bu anlamda güzel çalışmalar yapan Adıyaman Belediyesi'nden fikir almak istediklerini dile getirdi.

        Adıyaman Belediyesi'nin engelli vatandaşlara verdiği önemden bahseden Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu ise engelliler için engelin ortadan kalkması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

        Konuşmaların ardından Tut heyeti, merkez yetkililerinden teknik konuda bilgiler aldı.

        (AHM)

        07.09.2016 15:14:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler