Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kadıoğlu'ndan Tuşba Belediyesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, beraberindekilerle Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'yi ziyaret etti.

        Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak ve Gevaş Belediyesi hizmet binasının açılışına katılmak üzere Van'a gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, beraberindeki AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, belediye başkan yardımcıları, belediye encümenleri ile Vanlı olup İstanbul Esenyurt ilçesinde ikamet eden kanaat önderleriyle Tuşba Belediyesi'ne ziyaret etti. Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, belediye başkan yardımcısı ve belediye meclis üyeleri ile birim müdürleri tarafından karşılanan Esenyurt heyeti, başkanlık makamına geçtiler. Başkan Kadıoğlu ve ekibi, Başkan Özgökçe ile hem bölge hem de belediyecilik alanında pek çok konuda istişarelerde bulundular. Başkan Özgökçe'ye 'geçmiş olsun' dileklerini sunan Kadıoğlu, "Öncelikle başkanımıza geçmiş olsun. Başkanımız yıllardır bölgede bekleyen hizmetler için çok yoğun iş temposuyla çalışıyor. Kendisi, meclis üyeleri ve birim müdürleri çok mükemmel bir ahenkle canla başla bölgede vermiş oldukları çalışmaları takip ediyoruz ve bu azimli çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ederiz. Bize Tuşba Belediyesi'nin iki yıllık hizmetlerini izlettiler, bu kısa zamanda bu güzel faaliyetleri takdir ettik. Bu denli kırsal mahallelere sunulan hizmetler gerçekten kolay değildir. Tekrar şarkın bu güzel misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz ve başkanımıza tekrar geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

        Başkan Özgökçe ise, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, belediye başkan yardımcıları ve belediye encümenlerinin bu ince ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, "Kardeş belediyemiz olan ve her konuda sürekli istişarede ve ciddi görüş alışverişinde bulunduğumuz başkanımızın ve heyetinin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle onurlandırmışlardır. Esenyurt Belediyesi ile kardeş belediyesiyiz. Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu da bizim çok değerli bir ağabeyimizdir. Başımız gözümüz üstüne gelmişler. Esenyurt Belediyemizle ortak akıl yürüterek birçok çalışmamızı beraber yapmaktayız. Bu kardeşlik belediyelerimizin daha güçlü ve çok daha iyi projelerle halkımıza hizmet etmemizi sağlamaktadır. Asıl Van'a ziyaret sebebi başkanımızın Gevaş Belediyemize ve kıymetli kardeşimiz Sinan Hakan'a çok mükemmel bir hizmet binasının açılışı gerçekleştirilecektir. Esenyurt Belediyemizin belediyecilik anlamında tecrübelerinden bizlerde faydalanmaktayız. Tuşba Belediyesi olarak burada birçok projemizi Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile paylaştık. Projelerimiz için gerekli destekleri de kendilerinden alacağız inşallah. İlçe sınırlarımızdaki birçok önemli projemizin alanlarını bir önceki ziyaretlerinde birlikte gezmiş ve çok önemli fikirler edindik. Kardeş belediyemiz olan Esenyurt Belediyemizin destek ve gayretleri ile Tuşbalı kardeşlerimize, Vanlı hemşehrilerimize çok güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Bize nisan ayında gönderdikleri bin adet boylu ağaçlarla hamd olsun Tuşba'nın her köşesini yeşillendirdik. Aynı zamanda bu Ramazan'da Esenyurt Belediyemiz, Tuşbalı 250 aileye de nakdi yardım çeki vermişti. Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev olarak biliyoruz. Biz, kendi komşumuzu unutmayacağız, kendi fakirimizi, kendi yetimimizi asla ihmal etmeyeceğiz, ülkemize sığınmış muhacirleri ihmal etmeyeceğiz, ama aynı zamanda tarihin milletimize yüklediği misyon gereği dünyanın en ücra köşelerinde her sene bizi bekleyen o fakir, mahrum, kıtlık içinde, yokluk içinde kıvranan, senede bir defa bir lokma ete muhtaç kalmış insanlara da milletimizin bu iyilik elini, bu merhamet elini, hayır elini taşımaya devam ediyoruz. Kimsesizlerin kimsesi ve sessizlerin sesi olmayı şiar edinen Sayın Başkanımız Kadıoğu'na muhabbet şehri olan Van'dan tekrar ziyaretlerinden dolay çok teşekkür ederiz'' diye konuştu.

        (MSA-Y)

        07.09.2016 15:25:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler