Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan'dan başarılı personellere teşekkür

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu geleneksel sünnet şöleni ve Uluslararası İsmail Akçay Yol Koşusu'nda görev yapan belediye personelini kutladı, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

        Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Ahmet Özen, Zeki Çabuk ile birlikte personelini kutladı. Kafaoğlu, "Hafta sonu yaptığımız etkinlikler güzel geçti ve başarılı oldu. 2 seneden bu yana yaptığımız etkinliklerin bu yıl 3.sünü gerçekleştirdik. Olumlu tepkiler alıyoruz bu da bizi mutlu ediyor. Bu işi biz tek başımıza yapmıyoruz, sizlerin sayesinde oluyor. Altıeylül'de sineler toplu vuruyor. Bundan sonra yapacağımız organizasyonlarda başarılı olup, Altıeylül bayrağını daha yukarılara taşımak" dedi.

        Altıeylül ilçesinde 175 bin vatandaşın hizmetkarı olduklarını söyleyen Başkan Zekai Kafaoğlu "Biz büyük Altıeylül ailesiyiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için, hayatlarını kolaylaştırmak için, mahalle ve sokakları güzelleştirmek, daha temiz bir Altıeylül için çalışıyoruz. Belediyecilik olarak hizmet odaklı bir belediyeyiz. Belediyeye gelen vatandaşların mutlu ayrılması için çalışıyoruz. Yeni bir belediye olmamıza rağmen bizden çok önce kurulan belediyelere örnek olan icraatlarımız var. Bizi ziyaret edip, faaliyetlerimizi inceleyip örnek alan belediyeler var. Bu bir ekip çalışmasıdır. Bu işler sizlerle beraber oluyor. İşinizi severek yaparsanız, gönlünüzü, yüreğinizi ortaya koyup daha fazla ne katkı sağlayabilirim diye düşünürseniz başarı arkadan gelir" şeklinde konuştu.

        (TS-

        07.09.2016 15:31:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler