Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anlı'dan 'Sur'a Hayat Ver Alışverişini Sur'dan Yap' çağrısı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, DTSO Başkanı Ahmet Sayar, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu ile Sur Belediyesi Eş Başkan Vekili Azize Değer Kutlu, tüm vatandaşları "Sur'a Hayat Ver, Alışverişini Sur'dan Yap Kampanyası"na destek olmaya davet etti.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) tarafından "Sur'a Hayat Ver, Alışverişini Sur'dan Yap" kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında kentin tüm billboardlarına afişler asılırken, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Sur Belediyesi Eş Başkan Vekili Azize Değer Kutlu, DTSO Başkanı Ahmet Sayar, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleriyle, Sur esnafını ziyaret ederek alışveriş yaptı.

        Anlı esnafın sorunlarını dinledi

        Ulu Camii önünde bir süre yurttaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Eş Başkan Anlı, daha sonra Sayar, Ebedinoğlu ve Kutlu'yla Sipahi Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkanlar, burada da alışveriş yaptı.

        Vatandaşlara alışveriş daveti

        Alışveriş ve ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi'nin desteğiyle vatandaşların Sur'dan alışveriş yapması için bir kampanya başlattıklarını belirterek, "Bütün vatandaşlarımızı Sur'da alışveriş yapmaya davet ediyoruz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        08.09.2016 10:38:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler