Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın'ın turizmi masaya yatırıldı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın'da sektör temsilcilerini bir araya getiren Turizm Çalıştayı tamamlandı.

        Bartın'ın turizminin potansiyelini değerlendirmek ve sektör temsilcileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ve turizmle ilgili her türlü önerileri değerlendirmek üzere Bartın Kültür Merkezinde Turizm Çalıştayı gerçekleştirildi. Bartın Valisi Nusret Dirim'in başkanlığındaki turizm çalıştayına vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Özel İdaresi yetkilileri, ilçe ve belde belediye başkanları, il müdürleri, mesleki kuruluş temsilcileri, BAKKA temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile turizmciler katıldı.

        Çalıştayda ilk olarak Bartın'ın turistik yerlerinin tanıtıldığı kısa slayt gösterisi yapıldı. Daha sonra söz alan Bartın Valisi Nusret Dirim, "Bartın Türkiye'nin en büyük ormanlarına sahip. Şelaleleriyle, milli parklarıyla muhteşem bir doğal güzelliğe sahip. Batı Karadeniz'in en uzun sahili Bartın'da. Bartın'ın kültürel ve doğal güzelliklerine sahip olmasına rağmen turizm pastasından gerekli payı alamıyor. Bölgede iş yapmayı düşünen yatırımcıların, turizme hizmet eden kişi ve kuruluşlarla buluşturulması gerekmektedir" dedi.

        Konuşmaların arından çalıştayda 2016 turizm sezonu değerlendirilerek eksiklikler dile getirildi. Çalıştayda katılımcıların önerileri alınarak, talep edilen hizmetlere yönelik ilgili kurum ve kuruluşlara talimatlar verildi.

        (AY-GY-Y)

        08.09.2016 15:44:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler