Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HARÜSEM'de robot ile algoritma geliştirme eğitimi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) tarafından düzenlenen çocuklarda zeka ve mantık geliştirmeye yönelik "Robot ile Algoritma Geliştirme ve Programlama Eğitimi"nin 1. kuru başarıyla tamamlandı.

        Yrd. Doç. Dr. Dursun Akaslan'ın eğitiminde Harran Üniversitesi Çocuk Kampüsünde 3-14 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen eğitimi başarıyla bitiren çocuklara sertifikaları ve eğitim sayesinde zekalarında meydana gelen gelişimi gösteren belgeler verildi.

        HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan kursu yürüten hocalara ve bilinçli velilere teşekkür ederek, "Bu tarz eğitimlere Şanlıurfa'da ulaşmanın çok zor. Bizler büyük bir hizmet sağlayarak eğitim gören çocukların zeka gelişimlerine katkı sağlıyoruz. robot ile algoritma geliştirme ve buna benzer zeka geliştirici eğitimlerin devam edeceğiz. Çocuk Kampüsünün bir kreşten çok daha fazlası var" diye konuştu.

        Söz konusu eğitime ilgi duyan anne babaların Yenişehir semtinde bulunan Harran Üniversitesi Çocuk Kampüsüne veya Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezine başvurmaları gerekiyor.

        (Şİ-BRN-)

        08.09.2016 17:00:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler