Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Roman sünnet çocuklarına bayramlık hediye çeki

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Roman Sünnet Şöleni'nde sünnet olan çocuklara hediye çeki verdi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı ve Roman Konfederasyonları ile birlikte organize edilen ihtiyaç sahibi çocuklar için 6. Roman Sünnet Şenliği kapsamında 180 çocuk sünnet oldu. Sünnet olan çocuklara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nın yanı sıra 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle bayramlıklarını ve okul kıyafetlerini almaları için hediye çekleri verdi.

        Hediye çeklerinin dağıtımına başlayan ekipler, Körfez ilçesinden Kandıra'ya kadar Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahalleleri ziyaret etti.Serdar-Yeni Doğan mahalleleri, Kireç Ocakları-Tavşantepe, Gültepe-Zabıtan, Terzi Bayırı, Yeşilova, Kadıköy gibi birçok bölge ve mahallede yaşayan Roman sünnet çocukları hediye çeklerini aldı. Hediye çekleri kapı kapı dolaşılarak çocuklara ulaştırıldı. Roman çocuklar, hediye çekiyle anlaşmalı mağazadan okul ve bayramlık alışverişlerini yapabilecek.

        (GY-Y)

        09.09.2016 12:14:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler