Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da 15 dakikada kurban kesimi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi amacıyla il genelinde kurban satışının yapıldığı alanlarda kesim alanları oluşturdu.

        Ünye, Fatsa, Aybastı, Gölköy, Mesudiye, Akkuş, Kumru, Kabadüz ve Çambaşı'nda bulunan mezbahalarda bayram süresince kesim yapılacak. Bayram süresince Altınordu, Ünye, Fatsa, Aybastı, Gölköy, Mesudiye, Akkuş, Kumru, Kabadüz ve Çambaşı mezbahalarıyla Altınordu Eskipazar Mahallesi'ndeki kurban satış yerine kurulacak mobil mezbaha ve açık kesim alanında kurban kesimi yapılacak. İlçe belediyeleri tarafından tespit edilen açık kurban kesim yerlerinde de vatandaşlar kurbanlarını kesebilecek.

        Büyükşehir Belediyesi'ne ait mezbahalarda kesim yaptırmak isteyen vatandaşlar, mezbahalara başvurarak kesim için sıra numarası ve randevu alacak. Kesim için randevu alan vatandaşların kurbanlıkları, sırası geldiğinde 10-15 dakika içerisinde kesilip parçalanarak kendilerine teslim edilecek. Büyükşehir'e ait 11 kesim noktasında yapılacak kurban kesimlerinde işlemlerin hızlı ve sağlıklı bir şekilde sorunsuzca yapılabilmesi için 8 veteriner hekim ile 64 işçi personel görev yapacak.

        (MAK-SLH-Y)

        09.09.2016 13:48:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler