Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarlar Belediyesi'ne yeni makam aracı

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi'nin, geçen Nisan ayında trafik kazası nedeniyle hurdaya ayrılan makam aracı yenilendi.

        Pazarlar Belediyesi'ne alınan yeni 2016 model Toyota Corolla 1.4 makam aracı kurban kesilerek hizmete girdi.

        Pazarlar İlçesine yakışır hizmetleri kazandırmakta kararlı gözüken Başkan Erdoğan, belediyeyi hem araç hem de gereç konusunda güçlendirmeyi planladığını açıklayarak, eksik olan araçları da tamamlayarak araç filosunu daha güçlendireceğini dile getirdi.

        Yeni aracı sigortadan gelen paranın üzerine katkı yaparak aldıklarını belirten Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, " Nisan ayında Simav- Gediz karayolunun 35. kilometresinde Allah'a şükür can kaybının yaşanmadığı kazada belediyemize ait 2006 model makam otosu hurdaya dönmüştü. Kaza sonrası kaskodan gelen 23 bin liranın üzerine katkı yaparak Devlet Malzeme Ofisinden (DMO)'den aldığımız yeni makam aracı yaklaşık 90 bin liraya mal oldu" diye konuştu.

        %50 yerli olduğu için yasa gereği Toyota Corolla'yı tercih ettiklerini belirten Başkan Erdoğan, "Toyota Corolla 1.4' marka yeni makam aracını kullanmaya başladık. Kredi kullanmadan, avans almadan, borç yapmadan, faiz ödemeden ve tasarruf yaparak kendi imkanlarımızla bu aracı aldık. İlçemize hayırlı olsun. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz " dedi. (MB-EFE)

        09.09.2016 15:27:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler