Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Faruk Özlü, derece yapan öğrencileri ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Kültür Eğitim Kurumlarında alınan başarılar düzenlenen törenle taçlandırıldı. Törene katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye ve İl derecesi yapan 2 öğrenciye plaket ve ödül verdi.

        Düzce'de 14 yıldır, ana okulu, ilkokul, orta okul ve lise olarak faaliyetlerini sürdüren Kültür Kolejinin başarılı öğrencileri ödüllendirildi. Düzce ve Türkiye'de elde ettiği derecelerin haklı gururunu yaşa yan Kültür Kolejinde başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, protokol üyeleri, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

        Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Aktürk, Kültür eğitim kurumlarının dershane olarak başladığı süreci paylaşırken, başarılı öğrencileri yönlendirmek adına 2003 yılında Kültür Koleji'nin açıldığını belirtti.

        Aktürk "İlk mezunlarımızı verdiğimiz 2006 yılında o dönemdeki OKS'de genel ortalamada Türkiye birincisi olduk. 2007-2008'de 2 Türkiye birincisi çıkarttık. Geçen yıl da Zeynep Tekin adlı öğrencimiz Türkiye birincisi, bu yıl da 59 tane Türkiye birincisi var, onlardan biri de bizim öğrencimiz Efe karakoca oldu" dedi.

        Aktürk'ün konuşmasının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TEOG Türkiye ve İl 1.'si Efe Karakoca'ya, YGS-LYS Türkiye 496.'sı ve Düzce 1.'si Mustafa Erdoğan'a ödül ve plaketlerini verdi.

        Bakan Özlü yaptığı kısa konuşmada, başarılarının devamını dileyerek Hasan Aktürk ve öğrencileri kutladı.

        Bakan Özlü Kültür Kolejinin ardından ise Düzce'de bu yıl eğitim öğretime geçecek olan ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan İlim Eğitim Kurumunu ziyaret etti.

        (AY)

        09.09.2016 16:13:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler