Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsat ilçesindeki bütün köy yollarına yama yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde daha önce KÖYDES ve İl Özel İdaresi programları kapsamında asfaltlanan köy yollarında yama çalışması yapılıyor.

        Samsat ilçesindeki bulunan asfalt yollarında zaman içerisinde oluşan çukurlar ve meydana gelen bozulmaların giderilmesi için yama çalışması yapılarak kış aylarına hazırlık yapıldığı belirtildi. Yama çalışmalarını İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte mahallinde inceleyen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat ilçesinde asfaltsız köy yolu bulunmadığını belirterek, zaman içerisinde yollarda çökme ve bozulmaların meydana geldiğini hatırlattı. Onarımdan geçmeyen hiçbir köy yolunun bırakılmayacağını vurgulayan Kaymakam Atak, "Muhtarlarımız tarafından yollarda çukurların oluştuğunu ve bozulmaların meydana geldiğini hususu aktartılmaktadır. Bu talepleri dikkate alarak İl Özel İdaresinden yama yapılmasını talep ettik. Sayın Valimiz Abdullah Erin ve İl Özel İdaresi yetkililerinin destekleri ile ilçemize ekipler gelerek işe başladılar. Önümüzdeki günlerde okullarımız açılacak. Birçok köyümüzde taşımalı eğitim yapılmaktadır. Bu nedenle kış ayları başlamadan yollarımızda iyileşme sağlayarak istedik. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (FÇ-SD-Y)

        09.09.2016 18:19:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler