Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menderes'te bayramlaşma mesaisi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, kurban bayramı nedeniyle çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı.

        Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurlarla bayramlaştı. İlk olarak Temizlik İşleri Şantiyesinde ki işçilerle bayramlaşan Başkan Soylu, daha sonra Fen İşleri, Destek Hizmetleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ndeki işçilerle bayramlaştı. Soylu'nun üçüncü durağı ise belediyede ki çalışma arkadaşları oldu. Belediyede ki bayramlaşma sonrası Gümüldür'deki işçilerle bir araya gelen Başkan Soylu, bayramlaşma mesaisini Özdere'deki işçilerle sonlandırdı.

        "Bir ve beraber olacağız"

        Birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramını kutlayacaklarını belirten Başkan Soylu," Her bayram olduğu gibi yine ilk olarak Menderes için birlikte ter döktüğümüz çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştık. Menderes'in hak ettiği noktaya gelmesi için belediye olarak tam bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin kalkınması noktasında çaba sarf eden işçisinden, memuruna tüm çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramı mübarek olsun. Allah nice bayramlı birlikte karşılamayı bize nasip etsin" dedi.

        (MY)

        10.09.2016 11:21:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler