Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziemir'de bayram havası

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Geleneksel hale gelen yemekli bayramlaşmada personeliyle bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, personelinin bayramını kutladı. Şenol, huzur ve barış mesajı verdi.

        Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü geleneksel hale getirilen yemekli bayramlaşmada personeliyle bir araya geldi. Gaziemir Belediyesi Hizmet Binası'nda bu yıl sekizincisi düzenlenen bayramlaşmada personele kavurma, pilav ve ayran ikram edildi. Törene belediyenin tüm çalışanlarının yanı sıra birim müdürleri ve başkan yardımcıları da katıldı.

        Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Bizler bu kenti yöneten büyük bir aileyiz. Ekip olarak bu kentin geleceğine şekil veren projeleri hayata geçirdik. Gelecek nesiller bizi takdir edecek. Tüm zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz" diye konuştu.

        Barış ve huzur dileği

        Son dönemde ülkemizde ve dünyada yaşanan terör olaylarını kınayan Başkan Şenol, "Yaşanan terör olayları, şehit haberleri yüreğimizi yakıyor. Bu bayramın ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinizin aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla kurban bayramını sağlık ve mutlulukla kutlamanızı temenni ediyorum" diye konuştu. Tören sonunda Başkan Halil İbrahim Şenol personeliyle tek tek bayramlaştı.

        (MY)

        10.09.2016 11:24:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler