Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Bulanık Belediyesi'ne Kaymakam Şahin atandı

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Belediyesi'ne yapılan kayyum atamasıyla Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin atandı.

        2014 yerel seçimlerinde Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Bulanık Belediye Başkanı seçilen Rahmi Çelik ile Belediye Eşbaşkanı Figen Yaşar'ın geçtiğimiz Nisan ayında yapılan terör operasyonunda tutuklanması üzerine belediye başkanlığı koltuğunda Belediye Başkanvekili Arafat Kardağı oturuyordu. Bu sabah yapılan kayyum atamasıyla Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Bulanık Belediye Başkanlığı görevine atandı.

        Belediye başkanlığına kayyum olarak atanan Kaymakam Ömer Şahin yaptığı açıklamada, "Tabi burada Bulanık halkının da desteğini alacağız. Kabadayılık, küstahlık yapmayacağız. Sadece vatandaşımıza hizmet yapacağız. Onun için burada görevlendirildik. Allah bizi utandırmasın. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bulanıkımıza, memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (CC-Y)

        11.09.2016 10:50:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler