Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bağlar Gençlik Kolları'ndan 120 çocuğa giysi yardımı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Kızıl

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Bağlar Gençlik Kolları üyeleri, kendi aralarında topladıkları paralarla kimsesiz 120 çocuğun Kurban Bayramı'na yeni elbiselerle girmesini sağladı.

        AK Parti Bağlar Gençlik Kolları üyeleri, Diyarbakır-Silvan Karayolu üzerinde bulunan Diyarbakır Valiliği Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdundaki 120 çocuğun bayrama yeni elbiselerle girmesi için kendi aralarında para toplayarak yurttaki çocuklara giysi aldı. Gençlik kolları üyesi 60 genç yurttaki çocukları ziyaret ederek, aldıkları giysileri onlara hediye etti. AK Parti Bağlar Gençlik Kolları Başkanı Uğur Erekli, Kurban Bayramı vesilesiyle yurttaki çocuklara giysi yardımında bulunduklarını ifade ederek, "AK Parti Gençlik Kolları olarak kendi aramızda paylaşımımızı yaptık. Onlara sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bayram denince akla çocuklar gelir. Çocuklar üzerinden böyle bir proje düşündük. Gençlik kollarımız ve dışarıdan birkaç kişinin yardımıyla böyle bir şeye vesile olduğumuz için kendimizle gurur duyuyoruz ve herkesi bu tür şeylere duyarlı olmasını istiyoruz. Çocukların bayrama yeni elbiselerle girsin bayramda mutlu olsun diye böyle bir proje düşündük" dedi.

        (EK-MP-Y)

        11.09.2016 13:04:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler