Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'in mezbahaları kurban kesime hazır

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 7 mezbahada Kurban Bayramı'nda kesim gerçekleştirecek.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı'nda 7 mezbahayla hizmet verecek. Dini vecibelerini yerine getirecek vatandaşların kurban kesim işlemlerine Kurban Bayramı'nın birinci gününde, Bayram Namazından hemen sonra başlanacak. 135 uzman personelle gerçekleştirilecek olan çalışmalar, İzmit-Solaklar, Gölcük, Karamürsel, Kartepe - Uzunçiftlik, Kandıra, Gebze ve Darıca mezbahalarında yapılacak.

        Öte yandan kurbanlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait mezbahalarda kestirmek isteyen vatandaşlar www.kocaeli.bel.tr internet adresinden kayıt yaptırarak sıra numaralarını aldı. Böylece vatandaşlar sıra beklemeden kurbanlarını kestirme imkanı bulacak.

        (KK-RFK-Y)

        11.09.2016 13:54:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler