Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafakemalpaşa protokolü bayramlaştı

        (Fotoğraflı)

        Adem Tunçer

        BURSA (İHA) - Mustafakemalpaşa protokolü, resmi bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

        Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, törende yaptığı konuşmada bayramların bir millet için 'bir olmanın ve birlikte büyük hedeflere yürümenin' kararlaştırıldığı yegâne günler olduğunu söyledi. Bayramlarda yaşanan güzelliklerin ancak paylaşılarak değer kazanabileceğini belirten Başkan Kurtulan, "Bu müstesna günlerde 7'den 70'e toplumun her kesiminden insanla bir araya gelebildiğimiz, kardeşliğimizi sürdürebildiğimiz sürece bayram yapmaya hak kazanıyoruz. Paylaştığımız her güzellik bizi güçlü kılar. Bu ülkedeki dirlik ve birlik artacaksa bizim katkılarımızla artacaktır. Karşılaştığımız ihanet şebekelerinin gerçek yüzlerini gördük. İnsanlarımız arasındaki kardeşliği bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu toprakları bize vatan yapan ecdadımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sevindirdiklerimizin çoğalacağı, dünyadaki huzursuzlukların, savaşların sona erdiği, gerçek mutlulukların yaşandığı nice bayramlar diliyorum" dedi.

        Kaymakam Mustafa Masatlı ise bayramların bütün insani meziyetlerin tamamının sergilendiği günler olduğunu kaydetti. Kurban Bayramı'nın güzellikler getirmesi temennisinde bulunan Kaymakam Masatlı, "Ülkemize içten ve dıştan tüm hainlerin hücum ettiği bir dönemde insanlarımızın kardeşliği ve birliği bu olumsuzlukları kesinlikle yenecektir. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

        (BRK-Y)

        11.09.2016 14:39:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler