Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Öztürk, kurban pazarını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, arefe gününde ilçede kurulan Kurban Satış Pazarını ziyaret etti.

        Pazardaki alıcı ve satıcıların Arefe ile Kurban Bayramlarını tebrik etmek için pazarı gezen Başkan Esat Öztük, pazardakilere tatlı ve şeker ikram etti.

        Kurban pazarında satış yapan tüccarlarında sıkınlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Esat Öztürk, yaptığı ziyaretle şunları söyledi. Öztürk ; " Küçükbaş ve büyükbaş hayvan satış pazarındayız. Hemşehrilerimin arefelerini ve Kurban Bayramlarını tebrik etmek için burayı ziyaret ettik. Cenab-ı Allah, huzur içerisinde, mutluluk içerisinde bizleri nice Kurban Bayramlarına bir kez daha kavuşmasını temenni ediyorum. Şuanda hayırlı bir vakitteyiz. Arafatta milyonlarca müslümanın arefe vakfesine durduğu bi saatteyiz. Orada yapılan dualara hem amin diyelim hem de buradaki hemşehrilerimizin bizde arefeleri tebrik edelim diye buraya geldik. Belediye olarak buradaki hizmetlerimizde bir aksaklık var mı onuda yerinde öğrenelim istedik. Buradaki vatandaşlarımız mescid konusunda sıkıntı çektiklerini söylediler. Hemen kendilerine bir çadır tahsisettik. Ayrıca mezbahane de kesim yaptıracak kardeşlerimizi rahat ettirmek için, çay ve kahvelerini yudumlayacağı bir çadır tahsis ettik. Kurban satışı yapan dostlarımız burada oturacakları biryer yok dediler. Bank istediler. Bizde hemen sorunu çözmek için harekete geçtik. Burası gerçekten, ilçeler içerisinde bana göre düzen ve iltizam açısında en güzel pazar. Buraya mezbahane yakın, o açıdan da burası çok güzel. Eksiklerimiz var, belediyecilikte eksiklik olabilir. Biz mükemmel olmasa da mükemmele yakın hizmet vermek için gayretimiz var. Cenab-ı Allah huzur ve mutluluk içerisinde nice Arefelere nice Kurban Bayramlarına kavuştursun. Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum. " ifadelerini kullandı.

        Ziyarette kurban pazarlığı da yapan Başkan Öztürk, neşeli anların yaşanmasını sağladı.

        (AÖ-Y)

        11.09.2016 16:38:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler