Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele Belediyesi ücretsiz kurban poşeti dağıttı

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Görele Belediyesi temiz bir çevre bilincini aşılamak amacıyla vatandaşlara ücretsiz kurban poşeti dağıtımında bulunuldu.

        Belediye tarafından Kurban Bayramı olması dolayısıyla "Çevremizi Temiz Tutalım" sloganıyla Bayram namazı sonrası tüm camilerde vatandaşlara kurban poşeti dağıtımı yapıldı.

        Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, kesilen kurban etlerinin ve derilerinin koyulması amacıyla bayram namazı çıkışı kurban poşeti dağıtımında bulunduklarını söyleyerek, "Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için bayram namazı sonrası vatandaşlarımıza ücretsiz olarak kurbanlık poşeti dağıttık. Çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları yaptık. Vatandaşlarımızın şimdiden bayramını tebrik ederim" dedi.

        (RY-EK-Y)

        12.09.2016 09:13:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler