Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Karşıyaka bayramı sokakta karşıladı

        - Hem yaşlıları hem de çocukları sevindirdiler

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir İl ve İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Kurban Bayramı öncesinde huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretleri ile hem yaşlıların hem de çocukların yüzünü güldürdü. Karşıyaka İlçe Başkanlığı da Çarşı içine stant kurarak binlerce vatandaşın bayramını kutladı. İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Özcan Purçu da Karşıyaka'daydı.

        CHP'li kadınların huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretleri, İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı'nın öncülüğünde gerçekleşti. MYK üyeleri Aysel Aksoy, Meltem Ergün, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın eşi Ergül Arslan, Karşıyaka, Çiğli, Buca ve Konak Kadın Kolları üyeleri de katıldı. İlk ziyaret Gürçeşme Huzurevi'ne yapıldı. Daha sonra Zübeyde Hanım Huzurevi'nde klasik müzik eşliğinde bayram kutlandı ve ardından Karşıyaka Çocuk Yuvası ziyaret edildi. Pastalar kesildi, hediyeler dağıtıldı. CHP'nin kadınlarıyla beraber; hem yaşlılar hem de çocuklar, bayram sevincini doyasıya yaşadı.

        "Bayram sevincini paylaştık"

        CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı "Yılın 365 günü bir haneye konuk oluyoruz ve çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bayram sevincini önce geçmişimiz olan yaşlılarla daha sonra da geleceğimiz olan çocuklarla paylaştık ve bayram sevinçlerine ortak olduk" dedi.

        CHP Karşıyaka İlçe Örgütü de Kurban Bayramı'nı sokakta karşıladı. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın öncülüğünde, önce İlçe Binası'nda partililer ile bayramlaşıldı. Daha sonra Çarşı ve ara sokaklarında gün boyunca binlerce vatandaşın bayramını kutlayan partililer, esnaf ziyaretleri ve çat kapı ev gezmeleri ile de bayramın sevincini tüm Karşıyaka'ya yaydı. İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Özcan Purçu da CHP Karşıyaka'nın bayram sevincine ortak oldu.

        (MY)

        12.09.2016 10:34:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler