Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit babasına Başbakan'dan el yazılı mektup

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın göndermiş olduğu el yazılı mektup Şehit Faruk Gezen'in babası Arif Gezen'e takdim edildi.

        Başbakan Binali Yıldırım'ın kendi eliyle yazmış ve şehit ailelerine göndermiş olduğu el yazılı mektup AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Akif Kandemir ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından Şehit Faruk Gezen'in Babası Arif Gezen'e takdim edildi.

        Başbakan Binali Yıldırım'ın kendi el yazısı ile yazdığı mektupta, "Aziz şehidimizin kıymetli emaneti değerli Kardeşim, bölücü terör örgütüne karşı vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen ve Rabbimizin 'Onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz' (Bakara süresi 154. ayet) müjdesine mazhar olan şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanımızı asla unutmayacağız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daime sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın" ifadeleri yer aldı.

        (HD-ÖK-Y)

        12.09.2016 16:38:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler