Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehitleri için kurban kesildi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında meydanlara inerek göğüslerini vatan için siper eden Ümraniyeli 8 şehit ailesi için bayram namazı sonrasında kurbanlar kesti.

        Ümraniye Belediyesi, FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Ümraniyeli 8 şehit ailesini bayramda unutmadı. Kurban Bayramı namazının ardından Ümraniye Belediyesi'nin dar gelirli aileler için sıcak aş çıkardığı Necip Fazıl Aşevi'nde Ümraniyeli 8 şehit ailesi için kurbanlar kesti. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir'in de hazır bulunduğu aşevinde, tekbirler getirilerek kesimleri tamamlanan kurbanlıklar, paketler halinde şehit ailelerine teslim edildi.

        (HK-SO-Y)

        13.09.2016 09:15:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler