Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Ortaca teşkilatında bayramlaşma

        - AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Ak Parti teşkilatları bu ülkenin mayasıdır"

        - Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, terörizme karşı Dünya'da en fazla mücadele veren ülkenin Türkiye olduğunu hatırlatarak, hükümetin kararlığı ile terör örgütleri bitirilinceye kadar bu mücadelenin devam edeceğini söyledi.

        - Ak Parti Milletvekilleri, terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düşen J.Asb.Üçvş. Mustafa Ayna'nın, Ortaca'da yaşayan eşi ve ailesini ziyaret ederek, Başbakan Binalı Yıldırım'ın bayram mesajını iletti.

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Ak Parti Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçe teşkilatlarında bayramlaşma programı düzenlendi.

        Ak Parti Ortaca ilçe teşkilatındaki bayramlaşmaya Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer. Nihat Öztürk, Ak Parti Ortaca ilçe başkanı Yavuz Kırmızı ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ın yanı sıra partililer katıldı.

        Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Ortaca ilçe başkanı Yavuz Kırmızı, ülkenin geçtiği zor süreçte birlik ve beraberliği muhafaza etmek anlamında bayramların önemli olduğunu vurguladı.

        - Emperyalist güçler bu ülkeden ellerini çekmiyorlar

        Güzel bir ülkede ve büyük zenginliklere sahip bir coğrafyada yaşamanın bedelini ödediklerini ifade eden Ak Parti Muğla Milletvekili ve Ak-Deniz PA Komisyonu Başkanı Hasan Özyer, "Emperyalist güçler bu ülkeden ellerini çekmiyorlar. Türkiye ne zaman güçlense teröre destek veriyorlar. Şimdiye kadar dışardan hiçbir güç bizi yıkamadı. Bunlara karşı yapmamız gereken birlik ve beraberlik içinde olmak, 15 Temmuz'da bunun sınavı ve örneği verildi. Ülke insanı bir çetenin vatanı ele geçirme planına karşı birlik ve beraberlik içinde hareket etti. Cumhuriyetine ve demokrasisine sahip çıktı." diye konuştu.

        - Terör örgütleri ile mücadele sonuna kadar devam edecek

        Ülkede yaşayan herkesin aynı kaderi paylaştığını belirten Özyer, "Terör örgütleri yaklaşık 30-40 yıldır, bizim zamanımızı, emeğimizi, paramızı alıyorlar buna rağmen Türkiye etkilenmeden yoluna devam ediyor. Daha çok çalışmamız ve istikrarlı güçlü hükümetin devam etmesi lazım, şuanda terörizme karşı Dünya'da en fazla mücadele veren ülke Türkiye, kesinlikle devletimiz, hükümetimiz kararlı terör örgütleri bitirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Bu mücadele sonucunda verilmesi gerekenlere cezası verilecek. Bizlerde daha çok çalışarak Türkiye'yi istikrarla yoluna devam ettireceğiz." dedi.

        - Ak Parti teşkilatları bu ülkenin mayası

        Demokrasiye ve Millet iradesine sahip çıktığı için halka bir kez daha teşekkür ettiğini dile getiren, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise, "15 Temmuz akşamı gördük ki Ak Parti bu ülkenin mayası, Ak Parti teşkilatlarına bu ülkenin ihtiyacı var. 15 Temmuz'da Ak Parti teşkilatlarının öncülüğünde bu millet sokağa çıkmasaydı, bu bayramlaşmayı yapamıyor olacaktık." şeklinde konuştu.

        PKK'ya karşı ciddi bir mücadele verildiğinin altını çizen Öztürk, şunları kaydetti; "Geçmişte yaşanan mücadeleler bir yana 15 Temmuz akşamından sonra terörü bitirmek için ve o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın refaha ulaşmalarını sağlamak için tam manası ile bir mücadele verilmeye başlandı. Aynı zamanda Suriye'de de IŞID belasına karşı verilen mücadelede sınırlarımız temizlendi. Bu süreç kolay bir süreç değil. Her türlü yaşanan olumsuzluğa ve teröre rağmen Türkiye ekonomisi son çeyrekte 3,1 büyüdü."

        - Başbakan'dan şehit ailesine bayram mesajı

        İlçe teşkilatında yapılan bayramlaşmanın ardından, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer. Nihat Öztürk ve Ak Parti Ortaca ilçe başkanı Yavuz Kırmızı, terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan J.Asb.Üçvş. Mustafa Ayna'nın, Ortaca'da yaşayan eşi ve ailesini ziyaret ederek, Başbakan Binalı Yıldırım'ın bayram mesajını ilettiler.

        (CC-MB-Y)

        13.09.2016 13:11:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler