Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Toprak sınırdaki askerlerle bayramlaştı

        (Fotoğraflı)

        MİMAR KAYA

        HAKKARİ (İHA) - Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Irak ve İran sınırındaki birlikleri ziyaret ederek, askerlerle bayramlaştı.

        Hakkâri'de göreve başladığı günden bu tarafa bir yandan idarî sorumluluğunu yerine getiren, bir yandan da halkla bütünleşmek amacıyla il, ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdüren Vali Cüneyit Orhan Toprak, Irak ve İran sınırında bulunan birliklerde görevli askerleri ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını kutladı. Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte ilk olarak Irak sınırında bulunan Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Süngü Tepe Askerî Üs Bölgesi'ni ziyaret eden Vali Toprak, burada görev yapan askerlerle tek tek kucaklaştı. Daha sonra İran sınırında bulunan Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Alan Karakol Komutanlığı'na geçen Vali Toprak, askerlerin Kurban Bayramı'nı kutladı. Vatanın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden görev yapan ve bölücü terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren askerleri kutlayarak görevlerinde başarılar dileyen Vali Toprak, sınır birliklerinin ardından Kamışlı Karakol Komutanlığı'nı da ziyaret ederek askerlerle bayramlaştı. Son olarak Hakkâri-Van karayolu üzerinde bulunan Yeniköprü Jandarma Kontrol Noktası, Zap Karakol Komutanlığı ve Depin Polis Kontrol Noktası'nı ziyaret eden Vali Toprak, burada görevli güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

        (MK-FT-ATL-CC-Y)

        13.09.2016 14:08:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler