Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tavşanlı'da bayram birlikteliği

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde protokol her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da geleneksel bayramlaşma töreni düzenleyerek halkla buluştu.

        Resmi bayramlaşma töreni Levent düğün salonunda gerçekleştirildi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bayramların birlik ve beraberlikleri güçlendirmek için bir fırsat olduğunu söyleyerek 15 Temmuz vurgusu yaptı. Başkan Güler konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Milletçe, barış ve kardeşlik duygularına daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Terör unsurları hiç olmadığı kadar huzurumuzu, dirliğimizi, bütünlüğümüzü bozmak için gayret sarf ediyor. Devletimizde kararlı bir mücadelenin içerisine girdi. 15 Temmuz gecesi FETÖ'ye ve hainlere karşı verilen mücadelenin, o gün ve sonrasında meydanları dolduran vatandaşlarımızın duygularına tercüman olmak, o birlik ruhunu yaşatmak için buraya toplandık. Hepinize bayramlaşma törenimize iştirak ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bayramlar; insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan sosyal, kültürel, manevi hayatımızın vazgeçilmez müstesna zaman dilimleridir. Bu duygularla tüm Tavşanlı'nın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum"

        Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in ardından Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve kaymakam vekili Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan'da birer konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı. Ardından protokol mensupları ve vatandaşlar Asri Mezarlıktaki şehitliğe giderek dua etti. (Tİ - EFE)

        13.09.2016 20:10:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler