Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü'de bayramlaşma töreni yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Akif Doğan

        KASTAMONU (İHA) - Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla Taşköprü'de bayramlaşma programı düzenlendi.

        İlk olarak Taşköprü Kaymakamlığı'nda gerçekleşen bayramlaşma programı daha sonra Taşköprü Belediyesi'nde devam etti. Taşköprü Belediyesi'nde gerçekleşen bayramlaşma programına Taşköprü Kaymakamı Evren Çakır, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Ak Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, Kastamonu 23. Dönem Milletvekilleri Hasan Altan ve Mehmet Serdaroğlu, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, CHP Taşköprü İlçe Başkanı Ahmet Kesim, MHP Taşköprü İlçe Başkanı İsmail Berber, kurum amirleri ve çok sayıda Taşköprülü vatandaş katıldı.

        Bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

        Ziyaretlerin ardından ise Taşköprü Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Şehitlik Anıtı ziyaret edilip, dua edildi ve protokol üyeleri ve şehit aileleri tarafından karanfil bırakıldı.

        (Vİ-İÇ)

        15.09.2016 10:31:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler