Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşadiye'de Cemevi ve Kültür Merkezi açılışı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Cemevi ve Kültür Merkezi açılışı törenle yapıldı.

        Reşadiye ilçesinde düzenlenen Cemevi ve Kültür Merkezi açılışına Reşadiye Belediye Başkan Vekili Hakan Ünal, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Yıldız, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Yılmaz, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Sefa Yiğit, CHP Reşadiye İlçe Başkanı Hasan Özcan, Bostan Kolu Ocağı Dedesi Ali Gürel, Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Temsilcisi Gültekin Yiğit, Alevi İslam Hizmetleri Uzmanı İbrahim Gürer, Alevi Dedesi Veli Can, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Bostan Kolu Ocağı Dedesi Ali Gürel konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Şuan da nasıl bir arada yan yana kan kana, can cana berabersek lokmamızda, aşımızda iyi günümüzde, kötü günümüzde ibadetimizde kurbanlarımız da hep beraber olacağız. İri olacağız, diri olacağız bir olacağız. Şuan da altında gölgelendiğimiz o yüce şanlı bayrağımızın altında hep beraber millet olacağız, Türkiye olacağız, bir olacağız. Onun için Cenab-ı Allah (c.c) bugün ki yapacağımız hizmetlerimiz kesilen kurbanlarımızı gurbeti hakkı için bizleri birlikten beraberlikten uzak etmesin" dedi. Özel İdare Müdürü Mustafa Yılmaz ise, "Yıllardır bu topraklarda yaşadığımız yan yana yaşadığımız, gönül dostu kardeşlerimizsiniz. Elbetteki birileri, düşman hiç bir zaman uyumayacaktır. Birbirimize düşürmek isteyeceklerdir. Ama biz buna gelmeyeceğiz. Biz kardeşçe yaşadık, kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz bu topraklarda" diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardında kurdele kesilerek Karşıkent Reşadiye Cemevi ve Kültür merkezi açıldı. Açılışa katılanlara keşkek ikramı yapıldı.

        (Nİ-MAY-Y)

        15.09.2016 10:45:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler