Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buca'da ocaklar sönmüyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İZMİR (İHA) - Buca Belediyesi, "Ocaklar sönmesin, tencereler kaynasın" projesi ile yüz güldürmeye devam ediyor. Belediye, bin 500 aileye dört ayda bir 12 kilogramlık mutfak tüpü dağıtıyor.

        Buca Belediyesi, Bucalıların hayatına dokunup yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Mali durumu yerinde olmayan, ihtiyaç sahibi Bucalıların evinde kaynayan bir tenceresi olsun, yuvalarından aş kokusu eksik olmasın diye harekete geçen Buca Belediyesi'nin "Ocaklar sönmesin, tencereler kaynasın" projesi yoğun ilgiyle devam ediyor. Proje kapsamında dar gelirli ailelere yılda üç kez 12 kilogramlık mutfak tüpü veren Buca Belediyesi ile evlerde tencereler kaynıyor, yüzler gülüyor.

        Vatandaş memnun

        Proje kapsamında Buca Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne başvurup, ücretsiz tüp kartını alan dar gelirli vatandaşlara dört ayda bir 12 kilogramlık mutfak tüpü desteği veriliyor. Tüpleri bitince bayiyi arayan vatandaşlar, kartlarını göstererek tüpünü alabiliyor. Yetkili bayii tarafından evlerine getirilen tüpler, güvenli bir şekilde takılıp kontrol edildikten sonra teslim ediliyor. "Ocaklar sönmesin, tencereler kaynasın" projesinden yararlanan vatandaşlardan biri de Mecbure Kara. 16, 13 ve 12 yaşlarında üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Mecbure Kara zor günlerinde verdiği destek ve geliştirdiği projeler için Buca Belediyesi'ne teşekkür etti.

        Kampanyadan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri 439 10 10'dan 12 26'ya başvurabiliyor.

        (CA)

        15.09.2016 11:28:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler