Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar'dan "Gaziler Günü" mesajı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 19 Eylül "Gaziler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        TBMM tarafından 19 Eylül 1921'de Mustafa Kemal Atatürk'e, Mareşallik ve Gazilik unvanının verilmesinin ardından kutlanan "Gaziler Günü" için Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bir mesaj yayınladı.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mesajında; "Ülkemizin, içinde bulunduğu coğrafi, askeri ve siyasi konumu itibariyle geçmişten günümüze sürekli olarak iç ve dış odakların tehditlerine maruz kalmış ve bu tehditlere karşı yapmış olduğu vatan savunmasında pek çok asker, polis ve sivilini şehit ve gazi vermiştir. Şehit ve gazilerimizin emaneti olan vatanımıza, milli birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sahip çıkmak, tarih sahnesinde var olduğumuz günden bugüne kadar başı dik, onurlu bir şekilde hayat süren bu milletin mensuplarının en başta gelen hassasiyeti olmuştur. Onlar, onurlu bir yaşamın nasıl inşa edileceğini can vererek, yaralar alarak, acılar çekerek öğrettiler bize. Şehitlerimizin ve gazilerimizin mücadelesini, fedakarlıklarını, cesaretlerini idrak ettiğimiz zaman, bizleri bir arada tutan manayı hiçbir güç ortadan kaldıramayacaktır" dedi.

        (İG-İÇ)

        18.09.2016 11:53:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler