Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurca'da çok namlulu roketatar ele geçirildi

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama sırasında PKK'lıların kullandığı dörtlü çok namlulu roketatar ve mühimmat ele geçirildi.

        Çukurca'da operasyonların devam ettiği Senitepe ile Kaletepe arasındaki mevkide arazi tarama faaliyetinde bulunan Çukurca Hudut Özel Harekât Taburu ekipleri, PKK'lı teröristlere ait sığınakta 4'lü Çok Namlululu Roketatar (ÇNR) ve 18 adet ÇNRA mühimmatı ele geçirildi. Arazi arama tarama sırasında EYP olarak kullanılan çok sayıda ÇNR mühimmatı bulunarak imha edildi.

        Öte yandan, Hakkari merkez Ağaçdibi köyü mevkiinde önceki gün 3 şehit verilen bölgede 3'ü kadın 5 teröristin üzerinden helikopter düşürmek için Lga alçak irtifa hava savunma füzesi ele geçirildi.

        (EKİP-ÖK-Y)

        19.09.2016 10:38:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler