Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlıkçı adayları ders başı yaptı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Özel İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde (İSK) okuyan 580 öğrenci, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı açılış töreninin ardından ders başı yaptı.

        Bornova'daki Özel İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (İzmir Sağlık Koleji), yeni eğitim ve öğretim dönemine okul bahçesinde düzenlenen törenle başladı. Törene okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende Atatürk ve silah arkadaşları adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

        "Okulumuzu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz"

        Öğrenci ve velilere seslenen okul müdürü Baki Akyüz, mutlu ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılı dileyerek, "Velilerimize okulumuzu tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Okulumuz hem fiziki imkanları, hem de öğretmen kadrosu olarak çok iyi bir durumdadır. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alarak meslek sahibi olmaları ve üniversite sınavlarına hazırlanmaları noktasında elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi.

        İSK'ya yoğun talep

        Akyüz, bu yıl kayıt döneminde yoğun talep gördüklerini belirterek, "İzmir Sağlık Koleji'nde; Hemşirelik, Acil Tıp Teknisyenliği, Anestezi Teknisyenliği, Hemşire Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyenliği alanlarında eğitim veriliyor. Okulumuzda okuyan öğrencilerimiz, mesleki eğitim ile birlikte devlet ve özel hastanelerde staj görüyorlar. Böylece hem mesleki hem de uygulamalı olarak mesleklerine hazırlanıyorlar" diye konuştu.

        (CA)

        19.09.2016 12:02:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler