Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı'nın eğitim yılı mesajı

        - "Eğitim, ülkelerin gelişmişlik kriterlerinden en önemlisidir"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, eğitim ve öğretimin, ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin belirlenmesinde en önemli kriterlerden birini oluşturduğunu belirterek, "Yeni bir eğitim-öğretim yılına daha başlıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecanlarını paylaşıyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum" dedi.

        Türkiye Cumhuriyetinin, vatanını milletini seven, bilinçli, milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel konuları takip eden, ülke sorunlarına duyarlı, doğru düşünüp sağlıklı karar veren nesillere ihtiyacının olduğunu ifade eden Pınarbaşı, "Elbette böyle bir neslin yetişmesinde eli öpülesi öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor" ifadelerini kullandı.

        Öğretmenlere de seslenen Pınarbaşı, "Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Bu nedenle öğretmenlik, en onurlu mesleklerden biridir. Siz değerli öğretmenlerimizin geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştireceğinize olan inancımız tamdır. Bu onurlu mesleğinizden dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının Birecik'imiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını ve başarılarla dolu geçmesini diler, öğrencilerimizi sevgiyle kucaklar, velilerimize, öğretmenlerimize ve her kademedeki yöneticilerimize sevgi ve selamlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

        (Şİ-BRN-Y)

        19.09.2016 12:05:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler