Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kale, öğretmen ve öğrencileri yalnız bırakmadı

        - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "Ülkemizin geleceğisiniz"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zilinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

        İncirliova İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu'nda düzenlenen resmi açılış programı kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kale; "Sizler aydınlık yarınlarımızın teminatı ülkemizin geleceğisiniz. Bu yeni eğitim, öğretim yılının sizlere, aile bireylerinize ve ülkemize hayırlı olmasını, sizlerin huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.

        "Destek ve Hizmetlerimiz Devam Edecektir"

        Göreve geldiği 30 Mart 2014 tarihinden bu yana eğitim ve öğretime büyük bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Kale; "İlçemiz genelindeki tüm okullarımızın fiziki yapılarının iyileştirilmesi, bahçe düzenlemelerinin yapılması, sportif araç ve gereç desteğinin sağlanması, okul yollarının yapılması, öğrencilerin sosyal faaliyetlere katılımının sağlanması adına yarışmaların düzenlenmesi, okullarda düzenlenen yarışmalara maddi ve manevi desteklerin sağlanması, öğrencilerimiz için kırtasiye desteğinde bulunulması gibi birçok hizmeti gerçekleştirdik. İncirliova Belediyesi olarak dün olduğu gibi bundan sonra da geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza desteğimiz ve hizmetlerimiz devam edecektir" dedi.

        (MB-Y)

        19.09.2016 14:05:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler