Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Personeline Bayram Teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        İsmail Kabakdere

        ÇORUM (İHA) - Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mesainin ilk günü belediye personeli ile bir araya geldi. Kurban Bayramını halkımızın huzur içerisinde geçirmesi için belediye personelinin fedakârca çalıştığını belirterek teşekkür etti.

        Bayramda ilçenin nüfusunun yaklaşık üç kat arttığını ifade eden Karataş "Bayram gibi önemli günleri halkımızın huzur içerisinde geçirebilmesi için belediye personelimiz fedakarca çalışıyor. Bayramda nüfusumuz yaklaşık üç kar arttı. Bu durumda bizim de hizmet sorumluluğumuz artıyor. Her ne kadar resmi tatil de olsa, bütün kurumlar tatil yapıyor da olsa belediyelerde durum farklı olmak durumunda. Halkımızın huzuru için bizim çalışmamız gerekiyor. Personelimiz de fedakarca çalıştı. Tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

        (İK-BÖ)

        19.09.2016 14:11:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler