Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemalpaşa, kahramanları unutmadı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Kemalpaşa'daki gaziler ve aileleriyle bir araya gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Birlik ve beraberliğimizin korunmasında hayatlarını hiçe sayan kahramanlarımıza minnettarız" diye konuştu.

        Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü, Kemalpaşa'da da düzenlenen bir programla gerçekleştirildi. Kemalpaşa Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayan resmi program daha sonra gaziler ve aileleri onuruna verilen resepsiyonla devam etti. Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Gönülbağı, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir, gaziler ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programda duydu dolu anlar yaşanırken; Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu vatanı ve milleti uğuruna gazi olan kahramanlara minnet duyduklarını söyledi.

        "Düşmanlara karşı tek yürek"

        Düzenlenen resepsiyonda gazilerle sohbet eden Başkan Uğurlu, "Ülkemiz son derece zor bir coğrafyada, varlığına yönelik ciddi tehditlerle her an karşı karşıya kalıyor. Bu noktada, vatanımızı savunarak birlik ve beraberliğimizi koruyan kahramanlarımız, canlarını hiçe sayarak hainlerle ve düşmanlarla mücadele ediyor. Bu uğurda şehit ve gazi olan kahramanlarımıza bizler çok şey borçluyuz" dedi. Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu hatırlatan Başkan Uğurlu, "Hiç şüphesiz ki, kahraman Mehmetçiğimiz ve kolluk kuvvetlerimiz, canla başla içerideki ve dışarıdaki düşmanlara karşı tek yürek savaşıyor. Aziz milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde de barış, huzur ve bağımsızlık yolunda ödün vermeden hep birlikte mücadele ediyoruz. Bu vesileyle başta şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor; gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

        (CA)

        19.09.2016 15:35:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler